Scoici de citrice din soia cu tăiței Soba

Scoici de citrice din soia cu tăiței Soba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 898 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sos de usturoi chili, ulei de susan, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Miso-scoici glazurate cu tăiței Soba, Taitei soba cu citrice, și Bulion Asiatic Cu Creveți Pocați, Scoici Și Tăiței Soba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță de ulei într-un vas de copt superficial; adăugați scoici în vas într-un singur strat. Marinați 4 minute pe fiecare parte.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți scoicile din vas, rezervând marinada.
Adăugați scoici în tigaie; saut 1 minut pe fiecare parte sau până aproape gata.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Puneți marinada rămasă în tigaie; aduceți la fierbere. Întoarceți scoicile în tigaie; gatiti 1 minut. Aruncați tăiței cu sare și ceapă verde.
Așezați 1 cană de amestec de tăiței pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 3 scoici și stropiți cu 1 lingură de sos.
Vinetă de mazăre aburită: abur 1 cană mazăre de zăpadă și 1 cană mazăre de zahăr tăiată, acoperită, 3 minute sau până când este crocantă.
Combinați cu 1/3 cană de ridichi feliate subțire.
Combinați 1 lingură de oțet de orez, 1 lingură de sos de soia, 2 lingurițe de ulei de canola, 1 1/2 linguriță de mirin, 1/4 linguriță de piper negru și 1/8 linguriță de sare kosher; se amestecă cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de mazăre; aruncă.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.