Scoici Cu Salată De Năsturel
Scallops cu salata de năsturel este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de arpagic, castraveți kirby, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Scoici de lămâie cu salată de Grapefruit, portocală și năsturel, Scoici și stridii fript cu Năsturel, și Cremă de supă de năsturel cu scoici în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie medie antiaderenta pana cand este crocanta.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; rezervați tigaia.
Împărțiți Creșa de apă, castraveții și ridichile între farfurii.
Condimentează făina cu sare și piper într-un vas superficial. Aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături de slănină din tigaie, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu. Lucrând în loturi, aruncați scoicile în făină și gătiți până la auriu pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până la aur pe cealaltă parte, încă aproximativ 2 minute (adăugați 1 lingură de ulei, dacă este necesar).
Aranjați scoicile peste salate.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie în tigaie, apoi scoateți de pe foc și adăugați 1 până la 2 linguri de apă, învârtind tigaia pentru a elibera bucățile rumenite. Zdrobiți slănina și adăugați în tigaie împreună cu arpagicul și sare și piper după gust; rotiți pentru a combina, apoi turnați peste salate.
Fotografii de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.