Scoici cu crustă de făină de porumb cu Chimichurri de mentă
Rețeta scoici cu crustă de făină de porumb cu Chimichurri de mentă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată de feta cu pepene verde cu scoici prăjite cu crustă de porumb, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Walleye Cu Crustă De Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin. Pune deoparte.
Așezați făina de porumb într-un vas puțin adânc. Scoici de dragare în făină de porumb.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați scoici; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Se servește cu chimichurri și se ornează cu fâșii de ceapă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.