Scoici cu cremă de ceai verde
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, scoici cu crema de ceai verde ar putea fi o uimitoare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Un amestec de CR, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Scoici în sos Curry verde, și Scoici caramelizate cu vinetă proaspătă de mazăre verde.
Instrucțiuni
Puneți crme frache într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați 1/2 linguriță matcha, suc de lămâie, 1/8 linguriță sare și boia, amestecând cu un bici.
Combinați restul de 3/4 linguriță matcha și ghimbirul măcinat într-o sită cu ochiuri fine peste un bol; apăsați amestecul de ghimbir prin sită.
Presărați amestecul de ghimbir uniform peste scoici.
Încălziți o tigaie mare grea la foc mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Aranjați jumătate din scoici într-un singur strat în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și gradul dorit de coacere.
Scoateți scoicile din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și scoici. Aranjați 3 scoici și aproximativ 1 lingură amestec crme frache pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Presărați uniform cu fleur de sel și chervil, dacă doriți.