Scoici Coapte Tocate
Scoici coapte tocate este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, scoici, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Scoici Coapte, Scoici Coapte, și Scoici Coapte Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei incalzit timp de 2 pana la 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute, asigurându-vă că nu rumeniți usturoiul. Amestecați scoicile, cimbrul și oregano.
Se ia de pe foc și se amestecă oul bătut. Odată combinate, se amestecă în pesmet și amestec lingura în 4 ramekins; aranja pe o foaie de copt.
Stropiți untul peste fiecare ramekin.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.