Scoicile arse în sos de unt de lămâie sunt un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 572 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la recipes.howstuffworks.com are 139 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de sare, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu sos de lămâie cu unt rumenit, Scoici arse cu praz și unt de lămâie chilli, și Scoici arse cu sos de lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.