Scoici arse pe spanac cu sos de cremă de mere-Brandy
Scoicile arse pe spanac cu sos de cremă de mere-Brandy este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, scoici de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici Arse Și Sos De Mere Verzi, Scoici coapte la tigaie pe Linguine cu sos de smântână de roșii, și Scoici arse într-un sos de cremă de muștar Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați Calvados (brandy se poate aprinde); se fierbe 30 de secunde.
Adăugați smântână; se fierbe 2 minute.
Transferați baza sosului în castron. (Baza de sos poate fi făcută cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Presărați scoici cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o altă tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe foaia de copt cu ramă; se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Repetați cu scoicile rămase.
Adăugați suc de mere și cimbru în tigaia fierbinte. Se fierbe 1 minut, răzuind bucăți maro.
Adăugați baza de sos; se aduce la fierbere.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Adăugați spanac; aruncați până abia ofilit și încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Se presară sare și piper. Folosind clești, Movilă spanac în centrul de 8 plăci, împărțind în mod egal.
Aranjați 2 scoici pe spanac pe fiecare farfurie.
Se toarnă orice sucuri colectate din foaia de copt în sos în tigaie. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper; lingura peste scoici.
Sucul de mere proaspăt nefiltrat este mai gros și are o aromă mai intensă decât sucul de mere îmbuteliat regualr. Căutați — l în secțiunea de produse-pe gheață sau într-o cutie de frigider.