Scoarță De Halloween
Coaja de Halloween ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 189 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 2574 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de migdale, bucățile lui reese, biscuiții graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoarță De Halloween, Scoarță De Halloween, și Scoarță De Halloween.
Instrucțiuni
Topiți coaja de migdale peste un cazan dublu (folosesc un vas de sticlă peste o cratiță cu apă clocotită.) Se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor.Aranjați biscuiții graham întregi împreună pe o foaie de copt cu margini, astfel încât să fie bătuți unul împotriva celuilalt.
Se toarnă coaja de migdale topită deasupra și se folosește o spatulă offset pentru a o întinde uniform pe suprafață.
Presărați fistic, chipsuri de ciocolată, covrigi și bucățile lui Reese (împreună cu orice altceva doriți să adăugați.) Apăsați ușor toate ingredientele cu palma mâinii pentru a vă asigura că toate sunt ancorate.
Așezați tigaia în frigider și lăsați-o să se fixeze complet. Rupeți scoarța în bucăți mai mici.
Serviți pe un platou sau pachet în pungi mici de celofan. Halloween Fericit!
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto