Scampi De Ciuperci De Stridii

Scampi De Ciuperci De Stridii
Rețeta Scampi de ciuperci de stridii ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 168 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ciuperci De Stridii ?Calamari, Ciupercă De Stridii Prăjită, și Supă De Ciuperci Shiitake Și Stridii.

Instrucțiuni

1
Gatiti ciupercile in 1/2 cana bulion la foc mediu. După 4 minute, adăugați pătrunjel, usturoi, lămâie, miso și alge. Gatiti pana cand ciupercile sunt moi si parfumate, adaugand mai mult bulion dupa cum este necesar pentru a preveni arderea si uscarea. Odată ce ciupercile sunt fierte, adăugați mai mult bulion, astfel încât să fie suficient pentru a alinia fundul tigaiei. Aruncați amestecul de ciuperci cu paste fierte și garnisiți cu pătrunjel.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
VarecVarec
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
435grăsime
4
Carbohidrați
5
20gfibre dietetice12. 20gzahări5. 20gproteine15. 30g

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista