Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan

Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan
Scaloppine de vițel cu ou și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 515 calorii. Un amestec de ulei vegetal, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci, Carne de vită cu ciuperci marinate (Scaloppine Beneventana), și Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle împreună timp de 1 minut până se luminează. Se amestecă hamsiile, Parmigiano, pătrunjelul și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați rucola în fundul a patru feluri de mâncare puțin adânci și îmbrăcați-vă cu uleiul de măsline și puțin piper negru. Pentru a găti vițelul, puneți două tigăi mari la foc mare și adăugați uleiul vegetal. Întoarceți scaloppina în făină până când este acoperită uniform, apoi înmuiați în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Așezați două scaloppine în fiecare dintre Tigăi și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și gătiți până devine auriu pe partea inferioară, cu aproximativ 2 minute mai mult. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 2 până la 3 minute.
4
Adăugați jumătate din unt în fiecare tigaie. Când s-a topit, turnați jumătate din oțet în fiecare, înclinând tigăile pentru a combina sucurile. Ridicați scalopina și așezați-le pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Stropiți sucurile de tigaie cu unt peste vițel și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Foto: Jason Lowe
7
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista