Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan

Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan
Scaloppine de vițel cu ou și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 515 calorii. Un amestec de ulei vegetal, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci, Carne de vită cu ciuperci marinate (Scaloppine Beneventana), și Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle împreună timp de 1 minut până se luminează. Se amestecă hamsiile, Parmigiano, pătrunjelul și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Așezați rucola în fundul a patru feluri de mâncare puțin adânci și îmbrăcați-vă cu uleiul de măsline și puțin piper negru. Pentru a găti vițelul, puneți două tigăi mari la foc mare și adăugați uleiul vegetal. Întoarceți scaloppina în făină până când este acoperită uniform, apoi înmuiați în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați două scaloppine în fiecare dintre Tigăi și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și gătiți până devine auriu pe partea inferioară, cu aproximativ 2 minute mai mult. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 2 până la 3 minute.
4
Adăugați jumătate din unt în fiecare tigaie. Când s-a topit, turnați jumătate din oțet în fiecare, înclinând tigăile pentru a combina sucurile. Ridicați scalopina și așezați-le pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Stropiți sucurile de tigaie cu unt peste vițel și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Foto: Jason Lowe
7
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista