Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan
Scaloppine de vițel cu ou și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 515 calorii. Un amestec de ulei vegetal, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci, Carne de vită cu ciuperci marinate (Scaloppine Beneventana), și Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle împreună timp de 1 minut până se luminează. Se amestecă hamsiile, Parmigiano, pătrunjelul și 1/2 linguriță. pepper.
Așezați rucola în fundul a patru feluri de mâncare puțin adânci și îmbrăcați-vă cu uleiul de măsline și puțin piper negru. Pentru a găti vițelul, puneți două tigăi mari la foc mare și adăugați uleiul vegetal. Întoarceți scaloppina în făină până când este acoperită uniform, apoi înmuiați în amestecul de ouă.
Așezați două scaloppine în fiecare dintre Tigăi și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și gătiți până devine auriu pe partea inferioară, cu aproximativ 2 minute mai mult. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați jumătate din unt în fiecare tigaie. Când s-a topit, turnați jumătate din oțet în fiecare, înclinând tigăile pentru a combina sucurile. Ridicați scalopina și așezați-le pe rucola.
Stropiți sucurile de tigaie cu unt peste vițel și serviți cu pene de lămâie.
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii