Scaloppine de pui cu spanac și Linguine

Scaloppine de pui cu spanac și Linguine
Scaloppine de pui cu spanac și Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, unt, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pui umplut cu spanac cu Linguine, Linguine cu trei brânzeturi cu pui și spanac, și Scaloppine De Pui.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați capetele dure ale sparanghelului; tăiați sparanghelul în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2
Pregătiți linguine conform instrucțiunilor pachetului, adăugând sparanghel în ultimele 2 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
3
Se scurge; reveniți la tigaie. Se amestecă spanacul; acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați 3/4 cană de făină, 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. ardei într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Adăugați Cotletele de pui; sigilați punga și agitați pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PuiCotlet De Pui
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Topiți 1 Lingură. unt cu 1 lingura. ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti 3 cotlete in tigaie 2 pana la 3 minute; întoarceți și gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu 1 lingură rămasă. unt, 1 lingură. ulei și 3 tăițe. (Puiul poate fi păstrat cald într-un cuptor de 250 pe un suport de sârmă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Bateti 2 Linguri. făină în tigaie și gătește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
9
Bateți în bulion de pui, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare 6 pana la 8 minute sau pana se ingroasa usor, batand pentru a slabi particulele de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
10
Se toarnă peste amestecul cald de paste; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
11
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
12
Se servește imediat cu pui și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
13
Merită răsfățul: folosiți brânză Parmigiano-Reggiano. Permiteți oaspeților dvs. să rade masa de brânzălaterale chiar pe farfuriile lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista