Scallops Fript Provensale
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de struguri, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Coquilles St Jacques a la Provencale - scoici cu usturoi, Scoici Fript, și Creveți și scoici fript.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Turnați un strop de ulei de măsline în fiecare dintre cele două feluri de mâncare gratinate și folosiți degetele pentru a unge interiorul vasului. Aranjați scoicile și roșiile într-un strat uniform între cele două feluri de mâncare și condimentați cu sare și piper.
Combinați usturoiul, busuiocul și pesmetul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă bine, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Adăugați parmezanul și untul și condimentați cu sare și piper. Procesați până la combinare. Împărțiți firimiturile de busuioc deasupra celor două feluri de mâncare gratinate.
Așezați vasele pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când scoicile abia sunt fierte și pesmetul se rumenesc, aproximativ 10 minute.