Scallion Blini cu pui în sos Tandoori BBQ

Scallion Blini cu pui în sos Tandoori BBQ
Rețeta Scallion Blini cu pui în sos Tandoori BBQ ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 55 minute. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 656 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, scallions, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui Teriyaki cu sos de ghimbir, și Pui si lamaie Oală autocolante cu sos de soia-Scallion scufundare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pe o foaie de copt cu părțile laterale, adăugați coapsele de pui, uleiul de măsline, coriandrul măcinat și sarea și piperul, după gust, și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți puiul la cuptor până la fiert, aproximativ 30 de minute, iar un termometru citit instantaneu înregistrează 160 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, topiți untul și adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și o stropire de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se sotează până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați pudra tandoori masala și sotati câteva minute până când puteți mirosi cu adevărat condimentele. Nu lăsați ceapa să se rumenească sau să se lipească de fundul oalei. Se amestecă sosul de roșii, melasa, sucul de lămâie, oțetul și zahărul brun. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă cilantro tocat. (Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și reîncălzit pentru a servi.) Dacă sosul devine prea gros, amestecați câteva linguri de apă până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească câteva minute. Feliați în fâșii de 1/2 inci și aruncați-l în sos. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru a servi, aranjați blini fierbinte pe un platou de servire și deasupra cu puiul tandoori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Garnisiți cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mic. Într-un castron mediu, bateți ricotta, ouăle și laptele până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Prin TortPrin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Bateți amestecul de făină în amestecul de ricotta până când este încorporat, apoi amestecați în scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Prin TortPrin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Încălziți o tavă la foc mediu-mic până la cald. Ungeți ușor cu unt, apoi aruncați linguri de aluat pe tavă. Gatiti pana cand fundul devine maro auriu si marginile blini incep sa se usuce, aproximativ 2-3 minute. Întoarceți blini și gătiți până când partea inferioară este maro aurie, încă aproximativ 1 minut. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUnt, pentru gătit bliniUnt, pentru gătit blini425Nuci de orice fel (tocate)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de coriandru proaspăt tocatefrunze de coriandru proaspăt tocate3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală2cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir proaspăt decojitghimbir proaspăt decojit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru măcinatcoriandru măcinat1pinchPinch kosher sarePinch kosher sare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)suc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr brun deschiszahăr brun deschis2(iarnă)tandoori Masala pulberetandoori Masala pulbere596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2(iarnă)3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1miciceapă, tăiată finceapă, tăiată fin3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprin tortprin tort4ceapă verde, tocată măruntceapă verde, tocată mărunt4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăScallions felii, garnituraScallions felii, garnitura454Nuci de orice fel (tocate)pulpe de pui dezosate, fără pielepulpe de pui dezosate, fără piele2(iarnă)unt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista