Rețeta Scallion Blini cu pui în sos Tandoori BBQ ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 55 minute. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 656 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, scallions, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui Teriyaki cu sos de ghimbir, și Pui si lamaie Oală autocolante cu sos de soia-Scallion scufundare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pe o foaie de copt cu părțile laterale, adăugați coapsele de pui, uleiul de măsline, coriandrul măcinat și sarea și piperul, după gust, și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți puiul la cuptor până la fiert, aproximativ 30 de minute, iar un termometru citit instantaneu înregistrează 160 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, topiți untul și adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și o stropire de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se sotează până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați pudra tandoori masala și sotati câteva minute până când puteți mirosi cu adevărat condimentele. Nu lăsați ceapa să se rumenească sau să se lipească de fundul oalei. Se amestecă sosul de roșii, melasa, sucul de lămâie, oțetul și zahărul brun. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și amestecă cilantro tocat. (Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și reîncălzit pentru a servi.) Dacă sosul devine prea gros, amestecați câteva linguri de apă până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3/4 Lingurita Melasa
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească câteva minute. Feliați în fâșii de 1/2 inci și aruncați-l în sos. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru a servi, aranjați blini fierbinte pe un platou de servire și deasupra cu puiul tandoori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Garnisiți cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mic. Într-un castron mediu, bateți ricotta, ouăle și laptele până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Prin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Bateți amestecul de făină în amestecul de ricotta până când este încorporat, apoi amestecați în scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Prin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Încălziți o tavă la foc mediu-mic până la cald. Ungeți ușor cu unt, apoi aruncați linguri de aluat pe tavă. Gatiti pana cand fundul devine maro auriu si marginile blini incep sa se usuce, aproximativ 2-3 minute. Întoarceți blini și gătiți până când partea inferioară este maro aurie, încă aproximativ 1 minut. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii