Saut Tilapia cu sos de miere-Scallion

Saut Tilapia cu sos de miere-Scallion
Saut tilapia cu sos de miere-Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de miere, ghimbir măcinat îmbuteliat, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Saut Tilapia Cu Sos De Miere-Scallion, Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt, și Linguine cu sos de Scallion și creveți sote.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti peștele, încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați peștele uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Aranjați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file de pește; stropiți cu 2 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista