Saut pui cu tapenada de masline

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Saut pui cu Tapenade de măsline ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Tapenadă De Măsline, Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!), și Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc.
Instrucțiuni
Așezați cățelul de usturoi într-un mini robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați măsline Castelvetrano, măsline kalamata și capere. Pulse de 10 ori sau până la tocat foarte fin. Cu procesorul pornit, adăugați ulei de măsline, coajă de lămâie și piper roșu zdrobit la amestec prin jgheabul alimentar; procesați până la combinare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți ușor tigaia cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu piper negru proaspăt măcinat și sare kosher.
Adăugați puiul în tigaie; sotati 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.