Saut piept de pui cu fenicul si rozmarin
Saut piept de pui cu fenicul si rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, usturoi, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Piept De Pui Sotat, Piept de pui saut cu portocale, și Saut Piept De Pui Cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați fenicul, 1 linguriță de rozmarin și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand feniculul este maro auriu si aproape gata, aproximativ 12 minute.
Se adaugă bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când feniculul este fraged, aproximativ 3 minute.
Scoateți feniculul și lichidul de gătit din tigaie.
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentează puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Adăugați puiul în tigaie cu restul de 1 linguriță de rozmarin și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până aproape gata, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați usturoiul; gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde.
Adăugați feniculul și lichidul său de gătit și restul de 1/8 linguriță de piper. Aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Lăsați aburul 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Sugestii de meniu: polenta moale este un acompaniament adecvat acestui fel de mâncare în stil Italian. Piureul de cartofi este un alt meci bun.
Recomandare de vin: feniculul și rozmarinul se vor împerechea deosebit de frumos cu un vin roșu corpolent, care are un indiciu de dulceață, cum ar fi un Rioja din Spania.