Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu
Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 386 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, morcov tăiat julienne, orez brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Sesame Ginger saut varză și morcovi, Supă De Alge Marine Și Tofu, și Edamame cu Tofu, muguri de fasole și alge marine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți arame cu apă; lăsați să stea 15 minute.
Ungeți feliile de tofu cu 1 linguriță de ulei.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu și gătiți până când lichidul din tofu este evaporat (3 minute).
Scoateți tofu din tigaie. Se răcește și se taie în bucăți de 1/4 inch și se lasă deoparte.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul, ceapa și ghimbirul; gatiti 4 minute sau pana cand morcovul se rumeneste, amestecand frecvent. Se amestecă arame și sare; gatiti 3 minute sau pana cand arame este fraged. Se amestecă tofu și sos de soia. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Se presară cu semințe de susan.
Notă: algele marine sunt vândute la magazinele naturiste și la supermarketurile asiatice.