Saut fasole si ardei gras

Saut fasole si ardei gras
Saut fasole și ardei este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de busuioc, fasole, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Rețete similare includ Saut Fasole Verde Cu Ardei Si Rosii, Ardei și ceapă sotate, și Ceapă și ardei sotate.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 4 pana la 5 minute sau pana cand este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți și scufundați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Sotati ardeii in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați fasole verde, busuioc și sare. Gatiti, amestecand constant, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
BusuiocBusuioc
SareSare
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista