Saut bruschetta de ciuperci și Pancetta
Saut ciuperci și Pancetta bruschetta saut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ciuperci cremini, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta Cu Ciuperci Sotate, Saut Smog cu Pancetta, și Asparagus saut cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Așezați uleiul și pancetta într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când pancetta este crocantă și rumenită, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.Creșteți căldura la mare, adăugați ciupercile și cimbru și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 7 până la 9 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați vinul și oțetul și răzuiți orice bucăți rumenite lipite de fundul tigaiei până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de secunde. Puneți tigaia la foc mic, amestecați smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați pancetta rezervată și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, împărțiți amestecul de ciuperci uniform peste pâinea la grătar și tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți, înainte de servire.