Saucy Maple Cotlet De Porc

Saucy Maple Cotlet De Porc
Saucy Maple cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de cidru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Cochete, Cotlete De Porc Cochete, și Cotlete De Porc Coapte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista