Saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun
Saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de zahăr de cofetărie, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Saruturi bezea cu pasiune-fructe nebun, Mango și fructul pasiunii fool, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 F și tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușurile cu sare într-un mixer electric în picioare la viteză mare (sau cu un mixer portabil în 2 loturi) până când dețin doar vârfuri rigide. Adăugați treptat zahăr, bătând cu viteză mare până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Puneți jumătate de bezea în pungă de patiserie și pipați sărutări de 1 inch lățime pe 1 foaie de copt, la aproximativ 1/2 inch distanță. Pipă mai multe sărutări pe a doua foaie în același mod. (Toate sărutările se vor potrivi pe 2 foi de copt.)
Coaceți bezea în treimile superioare și inferioare ale cuptorului până când sunt crocante, dar încă albe, aproximativ 2 ore.
Opriți cuptorul și răciți bezea în cuptor 1 oră, apoi răciți complet pe foi pe un suport..
Presărați gelatina peste 2 linguri de pulpă într-o ceașcă mică rezistentă la căldură și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Topiți gelatina înmuiată în cană într-o tigaie cu apă clocotită, apoi amestecați în pulpa rămasă.
Bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi, apoi bateți în smântână până când amestecul ține vârfuri rigide. Împingeți pulpa în cremă și rece, acoperită, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
* Bezea păstrați într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.* Puteți înlocui pulpa cu 20 de fructe proaspete ale pasiunii. Înjumătățiți-le și forțați-le pulpa printr-o sită, aruncând semințele.