Sare și piper calmar
Calmarul de sare și piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1329 calorii, 26g de proteine, și 84G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de arahide, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Sare și piper calmar, Sare Și Piper Calmar, și Sare și piper calmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați tuburile de calamari pe o parte și deschideți-le pentru a se așeza plat. Marcați interiorul cu un cuțit într-un model de trapă încrucișată. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mică la foc mare, fără ulei.
Adăugați boabele de piper și prăjiți câteva minute, amestecând continuu, până când încep să sfârâie și să apară.
Scoateți-le din tigaie și lăsați-le deoparte.
Adăugați sarea în tigaie și gătiți la foc mare până când a devenit o culoare Gri.
Măcinați sarea și piperul cu un mortar și pistil sau râșniță de condimente până devine o pulbere fină.
Se transferă într-o pungă de plastic resigilabilă și se amestecă cu făină și amidon de porumb.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie grea la foc mare până când este foarte fierbinte.
Puneți câteva bucăți de calmar la un moment dat în pungă și agitați pentru a acoperi. Scuturați excesul și prăjiți-le rapid în ulei până se rumenesc, întorcându-le o dată. Fiecare ar trebui să dureze aproximativ 30 de secunde.
Serviți și mâncați imediat.