Sardine Umplute

Sardine Umplute
Sardina umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.01 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Ouă Umplute Cu Sardine (Huevos Picantes), și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scobitori, frigarui de metal sau frigarui de lemn inmuiate in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Clătiți fiecare sardină în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie. Puneți deoparte să se înmoaie aproximativ 1 oră într-un vas superficial umplut cu oțetul de vin alb. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați 2 căței de usturoi felii și 3 sardine și gătiți până se dezintegrează. Folosind o lingură de lemn, amestecați pesmetul până când sunt bine umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
SardineSardine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
3
Adăugați Caviocavallo, stafide, pătrunjel și nuci de pin. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Continuați să amestecați la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Scoateți umplutura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
5
Așezați 1 felie de portocală în fiecare sardină, apoi lingurați 1 lingură de umplutură de pesmet. Folosind scobitori, închideți peștele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
SardineSardine
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Folosind o furculiță, bateți ouăle într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Întindeți puțină făină într-un vas de copt. Cu grijă, pentru a nu deteriora sardinele, dragați ușor fiecare sardină mai întâi prin amestecul de ouă și apoi prin făină, agitând ușor la sfârșit pentru a îndepărta
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
8
excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
9
Se sotează în tigaie cu ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Transferuri în plăci și garnisiți cu frunze de fenicul, sare de mare, pepperocini crăpate, suc de portocale, ulei de măsline extravirgin, piper negru și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
Ardei Gras Verde Tăiat CubulețeArdei Gras Verde Tăiat Cubulețe
Cartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja LăsatăCartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja Lăsată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista