Sardina umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.01 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Ouă Umplute Cu Sardine (Huevos Picantes), și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scobitori, frigarui de metal sau frigarui de lemn inmuiate in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
Frigarui De Metal
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Clătiți fiecare sardină în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie. Puneți deoparte să se înmoaie aproximativ 1 oră într-un vas superficial umplut cu oțetul de vin alb. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați 2 căței de usturoi felii și 3 sardine și gătiți până se dezintegrează. Folosind o lingură de lemn, amestecați pesmetul până când sunt bine umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Sardine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Caramele și Tootsie Roll Midgees
Cheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
3
Adăugați Caviocavallo, stafide, pătrunjel și nuci de pin. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Continuați să amestecați la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Scoateți umplutura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
5
Așezați 1 felie de portocală în fiecare sardină, apoi lingurați 1 lingură de umplutură de pesmet. Folosind scobitori, închideți peștele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
Sardine
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pâine Integrală, Scoartă Crusta
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Folosind o furculiță, bateți ouăle într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Întindeți puțină făină într-un vas de copt. Cu grijă, pentru a nu deteriora sardinele, dragați ușor fiecare sardină mai întâi prin amestecul de ouă și apoi prin făină, agitând ușor la sfârșit pentru a îndepărta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Transferuri în plăci și garnisiți cu frunze de fenicul, sare de mare, pepperocini crăpate, suc de portocale, ulei de măsline extravirgin, piper negru și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor Prăjite
Ardei Gras Verde Tăiat Cubulețe
Cartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja Lăsată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust