Sardine Umplute

Sardine Umplute
Sardina umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.01 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Ouă Umplute Cu Sardine (Huevos Picantes), și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scobitori, frigarui de metal sau frigarui de lemn inmuiate in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Clătiți fiecare sardină în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie. Puneți deoparte să se înmoaie aproximativ 1 oră într-un vas superficial umplut cu oțetul de vin alb. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați 2 căței de usturoi felii și 3 sardine și gătiți până se dezintegrează. Folosind o lingură de lemn, amestecați pesmetul până când sunt bine umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați Caviocavallo, stafide, pătrunjel și nuci de pin. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Continuați să amestecați la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Scoateți umplutura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Așezați 1 felie de portocală în fiecare sardină, apoi lingurați 1 lingură de umplutură de pesmet. Folosind scobitori, închideți peștele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
SardineSardine
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Folosind o furculiță, bateți ouăle într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Întindeți puțină făină într-un vas de copt. Cu grijă, pentru a nu deteriora sardinele, dragați ușor fiecare sardină mai întâi prin amestecul de ouă și apoi prin făină, agitând ușor la sfârșit pentru a îndepărta
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Se sotează în tigaie cu ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Transferuri în plăci și garnisiți cu frunze de fenicul, sare de mare, pepperocini crăpate, suc de portocale, ulei de măsline extravirgin, piper negru și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista