Sardine Umplute

Sardine Umplute
Sardina umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 5.01 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Ouă Umplute Cu Sardine (Huevos Picantes), și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scobitori, frigarui de metal sau frigarui de lemn inmuiate in apa timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Clătiți fiecare sardină în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie. Puneți deoparte să se înmoaie aproximativ 1 oră într-un vas superficial umplut cu oțetul de vin alb. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați 2 căței de usturoi felii și 3 sardine și gătiți până se dezintegrează. Folosind o lingură de lemn, amestecați pesmetul până când sunt bine umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați Caviocavallo, stafide, pătrunjel și nuci de pin. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Continuați să amestecați la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Scoateți umplutura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Așezați 1 felie de portocală în fiecare sardină, apoi lingurați 1 lingură de umplutură de pesmet. Folosind scobitori, închideți peștele în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
SardineSardine
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Folosind o furculiță, bateți ouăle într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Întindeți puțină făină într-un vas de copt. Cu grijă, pentru a nu deteriora sardinele, dragați ușor fiecare sardină mai întâi prin amestecul de ouă și apoi prin făină, agitând ușor la sfârșit pentru a îndepărta
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Se sotează în tigaie cu ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferuri în plăci și garnisiți cu frunze de fenicul, sare de mare, pepperocini crăpate, suc de portocale, ulei de măsline extravirgin, piper negru și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista