Sardine cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail

Sardine cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail
Sardinele cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail sunt un pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, scallion, măsline umplute cu pimento și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sardine prăjite cu măsline, capere și pătrunjel, Îmi plac măslinele și crema de brânză, și Cremă De Brânză Jalapeimbroko Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați crema de brânză cu jalapeo și scallion și condimentați cu sare și boia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți 1 linguriță rotunjită de cremă de brânză jalapeo pe fiecare pâine prăjită de secară. Se acoperă cu sardinele și frunzele de pătrunjel, se ornează cu feliile de măsline și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
SardineSardine
SecarăSecară
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista