Sardine cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail

Sardine cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail
Sardinele cu cremă de brânză jalape și măsline de Cocktail sunt un pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, scallion, măsline umplute cu pimento și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sardine prăjite cu măsline, capere și pătrunjel, Îmi plac măslinele și crema de brânză, și Cremă De Brânză Jalapeimbroko Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați crema de brânză cu jalapeo și scallion și condimentați cu sare și boia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți 1 linguriță rotunjită de cremă de brânză jalapeo pe fiecare pâine prăjită de secară. Se acoperă cu sardinele și frunzele de pătrunjel, se ornează cu feliile de măsline și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
SardineSardine
SecarăSecară
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista