Sara Kate Gillingham - fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina

Sara Kate Gillingham - fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina
Sara Kate Gillingham-fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. 195 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, rozmarin, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, și Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți fasolea și îndepărtați orice nisip, pietricele mici sau fasole deformată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Puneți fasolea într-o strecurătoare, clătiți sub apă curentă rece și lăsați să se scurgă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați fasolea într-un castron și adăugați apă călduță pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de cel puțin 6 ore sau până la noapte. 
5
Scurgeți fasolea, clătiți și scurgeți din nou. Puneți într-o cratiță mare și adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați usturoiul, crenguțele de rozmarin, frunzele de dafin și uleiul de măsline. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic, dar constant. Acoperiți parțial și gătiți până când fasolea este fragedă, dar nu măcinată, aproximativ 45 de minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Se toarnă orice exces de lichid de gătit din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Îndepărtați și aruncați crenguțele de rozmarin și frunzele de dafin. (Dacă frunzele de rozmarin au căzut de pe tulpini în timpul gătitului, le puteți lăsa în fasole.) Strângeți căței de usturoi fierți din coajă în fasole. Se amestecă aproximativ trei sferturi din brânză și rozmarinul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Serviți imediat, presărând brânza rămasă deasupra. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista