Sara Kate Gillingham - fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina

Sara Kate Gillingham-fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. 195 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, rozmarin, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, și Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți fasolea și îndepărtați orice nisip, pietricele mici sau fasole deformată.
Puneți fasolea într-o strecurătoare, clătiți sub apă curentă rece și lăsați să se scurgă bine.
Transferați fasolea într-un castron și adăugați apă călduță pentru a acoperi cu 1 inch.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de cel puțin 6 ore sau până la noapte.
Scurgeți fasolea, clătiți și scurgeți din nou. Puneți într-o cratiță mare și adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 1 inch.
Adăugați usturoiul, crenguțele de rozmarin, frunzele de dafin și uleiul de măsline. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic, dar constant. Acoperiți parțial și gătiți până când fasolea este fragedă, dar nu măcinată, aproximativ 45 de minute.
Se toarnă orice exces de lichid de gătit din fasole.
Îndepărtați și aruncați crenguțele de rozmarin și frunzele de dafin. (Dacă frunzele de rozmarin au căzut de pe tulpini în timpul gătitului, le puteți lăsa în fasole.) Strângeți căței de usturoi fierți din coajă în fasole. Se amestecă aproximativ trei sferturi din brânză și rozmarinul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Serviți imediat, presărând brânza rămasă deasupra.