Sangria rossimbrox cu merișoare și mere ia în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă $2.28 pe portie. Această băutură are 204 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână pepper, ruby port, rosul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Rose Sangria, Rose Sangria, și Rossimbria Sangria.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, amestecați apa, zahărul, ardeiul roșu zdrobit, scorțișoara, ienibaharul, cuișoarele și anasonul stelat. Fierbeți siropul la foc moderat timp de 15 minute. Se strecoară într-un castron și se adaugă merisoarele și merele. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Chile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se strecoară fructele, rezervând siropul condimentat. Într-un ulcior mare, amestecați ros cu portul, Cointreau, sucul de afine, fructele și 3/4 cană din siropul condimentat. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Cointreau
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit