Sandwichul Victoria al lui Gaby

Sandwichul Victoria al lui Gaby
Sandvișul Victoria al lui Gaby ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 445 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de sute și mii, zahăr glazură, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich Victoria mai sănătos, Clasic Victoria sandwich, și Sandvișul cu ridiche al reginei Victoria.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți și căptușiți cutii sandwich de 2 x 20cm. Bateți untul și zahărul împreună cu un tel electric până devin pufoase. Bateți ouăle, urmate de făină și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați suficient lapte în amestec, astfel încât să cadă ușor de pe o lingură. Împărțiți între cutii și coaceți timp de 20 de minute sau până când o frigăruie iese curată. Întoarceți prăjiturile pe o grătar și răciți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Pentru a face umplutura, bateți untul până se omogenizează, apoi bateți treptat în zahărul glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Întindeți crema de unt pe o prăjitură până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Întindeți deasupra un strat de gem de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Puneți al doilea tort deasupra și zdrobiți-l, astfel încât crema de unt să iasă puțin. Apăsați sute și mii pe crema de unt cu o linguriță. Acest lucru este dezordonat, așa că puneți farfuria de tort pe o tavă pentru a prinde orice scăpare. Pudrați blatul cu zahăr glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista