Sandwichul Victoria al lui Gaby
Sandvișul Victoria al lui Gaby ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 445 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de sute și mii, zahăr glazură, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich Victoria mai sănătos, Clasic Victoria sandwich, și Sandvișul cu ridiche al reginei Victoria.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și căptușiți cutii sandwich de 2 x 20cm. Bateți untul și zahărul împreună cu un tel electric până devin pufoase. Bateți ouăle, urmate de făină și praful de copt.
Adăugați suficient lapte în amestec, astfel încât să cadă ușor de pe o lingură. Împărțiți între cutii și coaceți timp de 20 de minute sau până când o frigăruie iese curată. Întoarceți prăjiturile pe o grătar și răciți-le.
Pentru a face umplutura, bateți untul până se omogenizează, apoi bateți treptat în zahărul glazurat.
Întindeți crema de unt pe o prăjitură până la margini.
Întindeți deasupra un strat de gem de căpșuni.
Puneți al doilea tort deasupra și zdrobiți-l, astfel încât crema de unt să iasă puțin. Apăsați sute și mii pe crema de unt cu o linguriță. Acest lucru este dezordonat, așa că puneți farfuria de tort pe o tavă pentru a prinde orice scăpare. Pudrați blatul cu zahăr glazură, dacă doriți.