Sandwich Vietnamez
Sandwich vietnamez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 315 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați baghete de pâine, maioneză, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandwich Vietnamez, Sandwich Vietnamez, și Sandviș Cu Tofu Vietnamez.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați Cotletele de porc pe o tigaie și puneți-le sub broiler. Gatiti aproximativ 5 minute, rotind o data sau pana se rumeneste pe fiecare parte.
Deschideți rulourile franceze și întindeți maioneza pe interior.
Așezați unul dintre Cotletele de porc fierte în fiecare rulou.
Întindeți sosul chile direct pe carne.
Se presară cu puțin suc de lămâie și se acoperă cu felii de ceapă, castraveți, coriandru, sare și piper. Finalizați cu un alt strop rapid de suc de lămâie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.