Sandwich-Uri De Pizza Umplute
Sandvișurile cu Pizza umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 509 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți brânză mozzarella parțial degresată, rulouri sandwich, cârnați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Sandwich-Uri, Sandvișuri Cu Pizza Italiană, și Sandvișuri Cu Pizza Cu Cheeseburger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 1 în. de pe capătul fiecărei role; puneți capetele deoparte. Goliți centrul fiecărei role, lăsând un 1/2-in. coajă. (Aruncați scoateți pâinea sau salvați pentru o altă utilizare.)
Într-o cratiță la foc mediu, combinați sosul de spaghete și cârnații; se încălzește.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza. Lingură aproximativ 3/4 cană de umplere în fiecare rolă. Înlocuiți capetele rulourilor; înfășurați fiecare strâns în folie.
Coaceți la 350 de minute timp de 20 de minute sau până la încălzire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator