Sandwich de Grouper cu crustă de făină de porumb la cuptor cu sos Tartar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un sandviș de Grouper copt cu făină de porumb cu sos Tartar. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 432 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich la grătar cu sos tartar Chipotle, Sandvișuri cu pește Crustat din făină de porumb cu sos Tartar Old Bay, și Pește cu crustă de făină de porumb cu sos Tartar de roșii verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti grupa, combinați făina de porumb, sarea și ardeiul roșu într-un vas puțin adânc, amestecând bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Făină De Porumb
Grouper
Sare
3
Puneți laptele într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Înmuiați fiecare file în lapte; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Lapte
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când peștele este gata, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti sosul tartar, combinați maioneza și următoarele 5 ingrediente (maioneză prin Worcestershire), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Tartar
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Întindeți aproximativ 2 linguri de sos tartru pe părțile tăiate ale fiecărui coc; așezați un file de pește pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Fileurile de top cu jumătățile de COC rămase.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.