Sandwich cu vinete deconstruit cu parmezan
Sandwich cu vinete deconstruite cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 7,83 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61 g de proteine, 78 g de grăsimi și un total de 1500 de calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 660 de fani. Un amestec de ardei cireși murați, chifle brioșă, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multora le-a placut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 93%. Rețete similare sunt Rigatoni cu parmezan cu vinete deconstruite, Sandviș cu parmezan cu vinete la grătar și Vegan: Sandwich cu vinete prăjite cu maionă de vinete.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu o căptușeală de silicon și o altă foaie de copt cu un grătar. Pentru vinete: Într-un castron, amestecați roșiile cu oțetul balsamic, uleiul de măsline, zahărul brun și puțină sare. Asezati uniform rosiile pe tava tapetata.
Se pune la cuptor și se prăjește până se caramelizează ușor și se usucă puțin, 20 până la 30 de minute. Pus deoparte. Asezati feliile de vinete pe gratar (daca nu aveti gratar puteti folosi o strecuratoare stabilita in chiuveta).
Presărați sare pe fiecare parte a vinetei și lăsați sarea să facă treaba timp de 15 până la 30 de minute. Odată ce sarea a eliberat umezeala din vinete, uscați feliile cu prosoape de hârtie. Apoi presara fiecare parte a vinetei cu piper. Instalați o stație standard de pane cu făina într-un vas puțin adânc, ouăle într-un altul și panko amestecat cu parmezan într-un al treilea vas. Trageți fiecare felie de vinete în făină, scuturați orice exces, scufundați în ou, lăsați excesul să se scurgă și apoi acoperiți cu panko. Puneți deoparte pe grătar și repetați. Într-o tigaie mare de fontă, încălziți ulei vegetal de 1 inch la 350 de grade F. Lucrând în loturi mici, prăjiți feliile de vinete, întorcându-le o dată, până când se rumenesc, 3 până la 5 minute pe o parte. Folosind o pereche de clești, transferați înapoi pe grătar. Repetați cu vinetele rămase. Asigurați-vă că asezonați vinetele pe măsură ce iese din ulei. Pentru prepararea sandvișului: ungeți și prăjiți chiflele pe ambele părți până devin aurii și crocante (puteți prăji și chiflele). Rupeți burrata peste chiflele de jos, apoi adăugați 2 felii de vinete fierbinți, câteva roșii prăjite, câțiva ardei cireși murați și câteva frunze de busuioc proaspăt pe fiecare chiflă.