Sandwich cu legume prăjite cu șuncă și brânză

Sandwich cu legume prăjite cu șuncă și brânză
Sandvișul cu legume prăjite cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 440 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără carton, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich în stil Shooter cu legume prăjite și brânză de capră, Sandwich Cu Legume Prăjite, și Sandwich Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Aranjați ciupercile și următoarele 5 ingrediente (ciuperci prin roșii) pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați sare, cimbru și piper peste legume; aruncați bine. Nestle crengute de rozmarin în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Coaceți usturoiul și legumele la 350 timp de 45 de minute, amestecând legumele la fiecare 15 minute. Aruncați crenguțele de rozmarin. Separați căței de usturoi și strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi; aruncați piei. Puneți pulpa de usturoi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lingurați iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; întindeți grosimea de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute. Răsturnați iaurtul într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă pulpa de usturoi, muștarul și oțetul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Întindeți amestecul de iaurt peste jumătățile de sus și de jos ale pâinii. Aranjați legumele pe jumătatea inferioară a pâinii; acoperiți cu șuncă, brânză și măsline; înlocuiți jumătatea superioară. Înfășurați pâinea în folie; coaceți la 350 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Tăiați în 6 porții egale.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista