Sandwich cu legume prăjite cu șuncă și brânză
Sandvișul cu legume prăjite cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 440 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără carton, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich în stil Shooter cu legume prăjite și brânză de capră, Sandwich Cu Legume Prăjite, și Sandwich Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie; pus deoparte.
Aranjați ciupercile și următoarele 5 ingrediente (ciuperci prin roșii) pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Presărați sare, cimbru și piper peste legume; aruncați bine. Nestle crengute de rozmarin în legume.
Coaceți usturoiul și legumele la 350 timp de 45 de minute, amestecând legumele la fiecare 15 minute. Aruncați crenguțele de rozmarin. Separați căței de usturoi și strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi; aruncați piei. Puneți pulpa de usturoi deoparte.
Lingurați iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; întindeți grosimea de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute. Răsturnați iaurtul într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă pulpa de usturoi, muștarul și oțetul; pus deoparte.
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Întindeți amestecul de iaurt peste jumătățile de sus și de jos ale pâinii. Aranjați legumele pe jumătatea inferioară a pâinii; acoperiți cu șuncă, brânză și măsline; înlocuiți jumătatea superioară. Înfășurați pâinea în folie; coaceți la 350 timp de 15 minute.
Tăiați în 6 porții egale.