Sandwich cu friptură Shooter
Sandwich friptură Shooter ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână sare, șobolani, ciuperci cu buton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich în stil curcan, slănină și Broccoli rabe Shooter, Legume prăjite și brânză de capră Shooter-stil Sandwich, și Sandwich în stil Roast Duck Shooter cu morcovi murați, Daikon, castraveți și sos Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mare; sotati ciupercile cu un varf de sare in ulei si unt pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul si lichidul se evapora, 8-10 minute. Faceți o fântână în centrul ciupercilor și topiți restul de 1/2 lingură de unt.
Se sotează șalotele în unt fierbinte până la translucid, 2 până la 3 minute.
Amestecați șalotele în ciuperci și continuați să gătiți, amestecând constant, până când ciupercile se rumenesc.
Se toarnă brandy în ciuperci; se sotează până când alcoolul se gătește, încă 1 până la 2 minute. Opriți focul și condimentați cu piper cayenne, sare și piper negru. Puneți amestecul de ciuperci deoparte pentru a se răci la temperatura camerei.
Amestecați muștarul Dijon, hreanul și maioneza până se omogenizează într-un bol mic.
Feliați partea superioară de 25% din pâinea de pâine pentru a face un capac și puneți capacul deoparte.
Scoateți pâinea interioară din pâine pentru a crea un bol mare de pâine cu laturi groase de 1/2 inci.
Întindeți sosul de muștar Dijon pe întregul interior al bolului de pâine și sub capac.
Puneți fiecare friptură pe o suprafață de lucru la aproximativ același diametru ca și interiorul bolului de pâine, folosind un ciocan de carne. Condimentați fripturile generos pe ambele părți cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până când uleiul aproape fumează. Sear fripturi în tigaie fierbinte doar până când se rumeneste si interior este gradul dorit de coacere, aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Îndepărtați fripturile pe o farfurie, lăsând picăturile de tigaie în tigaie.
Se toarnă apă în tigaie și se dizolvă bucățile rumenite de alimente și sucuri de friptură în apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când picăturile sunt reduse la aproximativ 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Se toarnă picături de tigaie în ciuperci.
Așezați o friptură rumenită în fundul vasului de pâine.
Întindeți umplutura de ciuperci peste friptură, ambalând-o bine.
Puneți felii de pate peste umplutura de ciuperci, dacă doriți.
Așezați a doua friptură în vasul de pâine peste pateu; așezați capacul de pâine pregătit pe vas.
Înfășurați pâinea în folie de plastic și apoi folie de aluminiu.
Așezați pe o tigaie de foi, puneți o altă tigaie de foi deasupra și cântăriți tigaia de foi de sus cu vase grele, cutii de mâncare sau orice obiect greu și stabil.
Puneți sandwich-ul în frigider și apăsați timp de cel puțin 6 ore (de preferință peste noapte).
Desfaceți pâinea de pâine și feliați sandvișul în pene pentru servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.