Sandvișuri Tilapia Crocante
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Sandvișurile crocante de Tilapia ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia Crocantă, Tacos Tilapia Crocant, și Tilapia Crocantă La Cuptor.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și Dijonnaise într-un castron mic.
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile fine măsoară 1 cană.
Așezați firimiturile într-un vas superficial.
Puneți făina într-un alt vas superficial.
Presărați pește cu sare și piper. Dragă 1 file în făină. Scufundați în înlocuitor de ou; dragă în firimituri. Repetați procedura cu restul de 3 fileuri de pește, făină, înlocuitor de ou și firimituri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Întindeți 1 1/2 lingurițe amestec de smântână pe fiecare jumătate din 4 rulouri; Așezați 1 file de pește pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Topiți fiecare porție cu 2 felii de roșii, 3 felii de ceapă, 1 frunză de romaine și jumătatea superioară a ruloului.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.