Sandvișuri italienești cu chiftele
Sandvișurile italiene cu chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Această rețetă conține 6 porții, cu 512 calorii , 27 g de proteine și 27 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,36 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chiftele, chifle submarine, sos de spaghete și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor de 67% , acest preparat este bun. Încercați Supa de legume cu chiftele , Albondigas (supă de chiftele) și Subul cu chiftele BahnMi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți chiftelele într-un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și încălziți la putere maximă timp de 1-2 minute sau până se dezgheață ușor.
Transferați într-o cratiță mare; adăugați sosul de spaghete, ciupercile și ardeiul verde. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 3-6 minute sau până când chiftelele sunt încălzite complet.