Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Gremolata de miel și portocale. Această rețetă face 4 porții cu 1431 calorii, 63G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de oaie, coajă de portocală, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de miel la grătar cu lămâie-tarhon a Aproximoli și Gremolata portocalie, Raft De Miel Cu Gremolata, și Cotlet de miel cu fistic Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 5 linguri de ulei de măsline și usturoi într-un castron mic. Cuptor cu microunde timp de 45 de secunde. Se amestecă coaja, oregano, rozmarin și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până abia începe să fumeze. Condimentează mielul cu sare și piper. Gatiti mielul, rasturnand ocazional, pana se rumeneste bine si un termometru de citire instant introdus in centru Inregistreaza 125 f pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați subțire pe o părtinire în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai de sus și preîncălziți cuptorul la fierbere ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Așezați ciabatta direct pe raftul cuptorului și fierbeți până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Transferați la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Ungeți feliile cu muștar și acoperiți cu brânză. Top brânză cu amestec de miel și ierburi/coajă.