Sandvișuri deschise cu ciuperci și ouă prăjite

Sandvișuri deschise cu ciuperci și ouă prăjite
Sandvișurile deschise cu ciuperci și ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine multigrain, vin, ciuperci pre cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri BLT cu ou prăjit cu față deschisă, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2/3 cană de eșalotă; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați ciuperci; gatiti 4 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Adăugați vin, 1/4 linguriță de piper și sare; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1/3 cană de eșalotă; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
10
Scoateți șalotele din tigaie; păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
12
Întindeți 2 lingurițe de pesto pe o parte a fiecărei felii de pâine. Completați fiecare felie cu aproximativ 2 linguri de brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Crăpați ouăle în tigaie și gătiți 4 minute sau până când albușurile sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Acoperiți fiecare felie de pâine cu 2 felii de roșii. Împărțiți amestecul de ciuperci uniform între feliile de pâine și acoperiți fiecare porție cu 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
CiuperciCiuperci
PâinePâine
OuăOuă
16
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de piper, șalotă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista