Sandvișuri de porc la grătar
Sandvișurile de porc BBQ necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 678 calorii. Pentru $2.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar hickory, friptură de porc, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați friptura într-o tigaie de 9x13 inch, presărați sare de usturoi și acoperiți cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus citește 145 grade F (63 grade C). Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Prăjiți grătarul timp de 10 minute pe fiecare parte. Întoarceți friptura în tigaie și tăiați carnea folosind două furculițe. Se amestecă sosul de grătar și se întoarce la cuptor timp de 20 de minute sau până se încălzește. Puneți carnea pe chifle.