Sandvișuri cu șuncă la grătar, pui și Gruyulincrubre

Șuncă la grătar, pui, și sandwich-uri Gruyincrumroyre ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Gruy la grătar cu tapenadă de măsline și sandvișuri cu tapenadă de măsline, Gruy la grătar și sandvișuri cu ceapă dulce, și Sandvișuri Gruy la grătar cu dovlecei și dovlecei cu Pesto afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 cotlete.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Presărați puiul uniform cu piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie. Înfășurați 1 felie de prosciutto în jurul fiecărei cotlete de pui.
Întoarceți tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine uniform cu 1/2 linguriță de unt.
Așezați 4 felii de pâine, cu unt în jos, în tigaie. Acoperiți fiecare felie de pâine în tigaie cu 2 linguri de brânză; pâine prăjită timp de 2 minute sau până când partea inferioară este prăjită și brânza se topește.
Scoateți pâinea din tigaie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați restul de 4 felii de pâine, cu unt în jos, în tigaie; prăjiți 2 minute sau până la prăjit.
Acoperiți fiecare felie de pâine acoperită cu brânză cu 1 cotlet de pui.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de muștar peste partea neprăjită a fiecărei felii de pâine rămase.
Combinați rucola, șalota și sucul într-un castron; aruncă. Împărțiți amestecul uniform între sandvișuri; acoperiți fiecare sandviș cu 1 felie de pâine, cu muștar în jos.
Se servește cu felii de pere.
Meci de bere: încercați un amber ale ca New Belgium Fat Tire (50 USD/sticlă). Malțul prăjit și amărăciunea hoppy din aceste beri vor completa perele dulci și brânza de nuci ale rețetei. -- Gretchen Roberts