Sandvișurile cu șuncă la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,28 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 421 de calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de unt, chifle de hamburger, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Încercați Sandvișurile cu șuncă la cuptor „N” Cheddar, Sandvișurile cu șuncă la cuptor și Colby și Sandvișurile cu șuncă și brânză la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați untul, ceapa, muștarul și semințele de mac; întindeți aproximativ 2 linguri pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Strat cu șuncă și brânză; înlocuiți blaturile. Înfășurați fiecare sandviș în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 350° timp de 6-10 minute sau până când brânza se topește.