Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă caramelizată și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă caramelizată și Rucola. Această rețetă face 2 porții cu 559 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sandvișuri calde cu șuncă și brânză cu slănină și ceapă caramelizată, Sandvișuri cu șuncă și brânză cu slănină, ceapă caramelizată cu ananas + sos BBQ smucit, și Paste cu rucola și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta (aproximativ 8 minute).
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa, apa și sosul fierbinte în picături în tigaie; acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă untul și zahărul; acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Pune deoparte; păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Puneți pâinea în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Crăpați ouăle în tigaie și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți ușor ouăle, pe rând; gatiti 1 minut sau pana la gradul dorit de coacere.
Se presară uniform cu sare și piper negru.
Așezați o felie de pâine pe fiecare dintre cele două farfurii; aranjați amestecul de ceapă uniform peste pâine.
Așezați 1 ou, 2 felii de slănină și 1/2 cană de rucola peste fiecare porție; se acoperă cu feliile de pâine rămase.