Mazăre cu ochi negri creole și orez

Mazăre cu ochi negri creole și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Creole Black-Eyed Peas și Rice. Această rețetă face 6 porții cu 704 calorii, 44 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez, mazăre cu ochi negri, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 82 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Creole Black-eyed Peas, Creole Black Eyed Peas și Black Eyed Peas în stil creol cu conținut scăzut de grăsimi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se fărâmițează carnea de vită într-o tigaie adâncă sau o cratiță mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și ardeiul verde. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Adăugați orezul și apa în tigaie și asezonați cu condimente creole, piper și pudră de usturoi. Se aduce la fierbere, apoi se acopera si se reduce focul la mic. Se fierbe timp de 30 de minute, până când apa se absoarbe. Aproximativ la jumătatea gătirii orezului, adăugați mazărea cu ochi negri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

439Nuci de orice fel (tocate)mazăre cu ochi negri, clătită și drenatămazăre cu ochi negri, clătită și drenată879Nuci de orice fel (tocate)mazăre cu ochi negri, drenatămazăre cu ochi negri, drenată794Nuci de orice fel (tocate)nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline sau canolaulei de măsline sau canola11 kilogram de dovlecel,4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)515Nuci de orice fel (tocate)paste cu papion fierte la caldpaste cu papion fierte la cald515Nuci de orice fel (tocate)paste cu papion fierte la caldpaste cu papion fierte la cald515Nuci de orice fel (tocate)paste cu papion fierte la caldpaste cu papion fierte la cald1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Condimente CreoleCondimente Creole1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1(poate fi sau trece)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată149Nuci de orice fel (tocate)ardei gras verde tocatardei gras verde tocat149Nuci de orice fel (tocate)ardei verde tocatardei verde tocat11 kilogram de dovlecel,Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1ardei jalapeno, însămânțat și tocatardei jalapeno, însămânțat și tocat454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită macrăcarne de vită macră454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită macrăcarne de vită macră80Nuci de orice fel (tocate)ceapa tocataceapa tocata2smallsceapa, tocataceapa, tocata0(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)11 kilogram de dovlecel,Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime185Nuci de orice fel (tocate)orez alb cu bob lungorez alb cu bob lung185Nuci de orice fel (tocate)orez alb cu bob lungorez alb cu bob lung
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista