Sandvișuri cu pătrunjel și ceapă dulce
Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 16 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți pătrunjel, maioneză, vidalia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gruy la grătar și sandvișuri cu ceapă dulce, Sandvișuri italiene Pecorino, pătrunjel și hamsii, și Sandvișuri cu ceai de ridiche, pătrunjel și unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați felii de 4 (1/8 inch grosime) din cea mai lată parte a cepei, păstrând inelele intacte.
Întindeți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1 linguriță de maioneză și acoperiți 4 felii cu 1 felie de ceapă fiecare. Se acoperă cu felii de pâine rămase, cu maioneză în jos, apoi se taie ceapa cu pâine. Sandvișuri trimestriale în sandvișuri mici pătrate sau triunghiulare.
Aranjați 2 foi de hârtie de ceară pe o suprafață de lucru.
Întindeți restul de 2 1/2 linguri de maioneză într-un strat subțire pe 1 foaie și întindeți pătrunjelul uniform pe cealaltă.
Înmuiați toate marginile a 1 sandviș în maioneză pentru a acoperi, apoi înmuiați în pătrunjel.
Transferați într-o tavă și repetați cu sandvișurile rămase.