Sandvișuri cu ochi de coastă și roșii prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu coaste și roșii prăjite. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 673 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de năsturel, pâine cu aluat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Sandvișuri de miel, roșii prăjite și anghinare cu răspândire de măsline, Sandvișuri cu paste Caprese cu roșii prăjite și brânză la grătar pentru FSK Caf 4, și Sandvișuri cu roșii prăjite cu față deschisă și brânză de capră cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Aruncați roșiile cu șalotă, usturoi, ulei și 1 1/2 lingurițe de sare într-un vas de copt superficial de 3 litri, apoi aranjați roșiile tăiate în sus. Prăjiți, neacoperiți, ungând o dată, până când roșiile sunt fragede, dar încă își păstrează forma și încep să se rumenească, 35 până la 45 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
În timp ce roșiile se răcesc, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz).
Presărați fiecare friptură peste tot cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total pe friptură). Grătar cu ulei, apoi fripturi la grătar, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, 5 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați pe o placă de tăiere.
Periați ușor ambele părți ale feliilor de pâine cu puțin ulei din roșii prăjite și grătar, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, până se formează ușor prăjite și semne de grătar, aproximativ 1 minut în total. Se amestecă oțetul și zahărul până se dizolvă zahărul, apoi se amestecă ierburile.
Întindeți o parte a fiecărei felii de pâine cu o parte din amestecul de plante (aproximativ o lingură pe felie). Feliați fripturile, apoi transformați-le în sandvișuri cu pâine, roșii prăjite și șalotă și năsturel.
* Roșiile pot fi prăjite cu 1 zi înainte, răcite și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Fripturile pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare).