Friptura la grătar și sandvișurile cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chifle hoagie, unt, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu ceapă și friptură Vidaliană la grătar, Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați o foaie pătrată de 18 inci din folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Ungeți pene de ceapă cu ulei. Într-un castron mic, combinați 1 linguriță din amestecul de usturoi-piper și muștarul uscat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Usturoi
Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați ambele părți ale fripturii cu amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Friptură
5
Când grătarul este încălzit, așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați pene de ceapă pe foaie de folie lângă friptură. Gatiti 8-12 minute sau pana cand friptura este de coacere dorita si ceapa este crocanta, intoarcand friptura o data si amestecand ceapa ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Între timp, într-un castron mic, combinați untul și restul de 1/2 linguriță amestec de usturoi-piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Răspândiți pe părțile tăiate ale chiflelor. Pentru a prăji chiflele, așezați părțile tăiate pe grătar în ultimele 1 până la 2 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Pentru a servi, întindeți părțile tăiate ale fiecărui coc cu aproximativ 1 linguriță de sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
10
Tăiați friptura transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
11
Puneți felii de friptură, pene de ceapă și felii de roșii pe jumătățile de jos ale chiflelor. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.