Sandvișuri cu friptură și ceapă la grătar

Friptura la grătar și sandvișurile cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chifle hoagie, unt, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu ceapă și friptură Vidaliană la grătar, Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați o foaie pătrată de 18 inci din folie rezistentă.
Ungeți pene de ceapă cu ulei. Într-un castron mic, combinați 1 linguriță din amestecul de usturoi-piper și muștarul uscat; se amestecă bine.
Presărați ambele părți ale fripturii cu amestec de muștar.
Când grătarul este încălzit, așezați friptura pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Așezați pene de ceapă pe foaie de folie lângă friptură. Gatiti 8-12 minute sau pana cand friptura este de coacere dorita si ceapa este crocanta, intoarcand friptura o data si amestecand ceapa ocazional.
Între timp, într-un castron mic, combinați untul și restul de 1/2 linguriță amestec de usturoi-piper; se amestecă bine.
Răspândiți pe părțile tăiate ale chiflelor. Pentru a prăji chiflele, așezați părțile tăiate pe grătar în ultimele 1 până la 2 minute de timp de gătit.
Pentru a servi, întindeți părțile tăiate ale fiecărui coc cu aproximativ 1 linguriță de sos de friptură.
Tăiați friptura transversal în felii subțiri.
Puneți felii de friptură, pene de ceapă și felii de roșii pe jumătățile de jos ale chiflelor. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.