Sandvișuri Cu Fluturi

Sandvișuri Cu Fluturi
Sandwich-uri fluture ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, pâine, bucăți de arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Brânză Fluture, Butterfly Cupcakes, și Butterfly Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o tigaie mare; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-14 minute sau până când puiul este fraged și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se scurge și se răcește.
3
Se taie puiul; se pune într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ceapa, morcovul și brânza. combinați amestecul de salată și maioneza; se adaugă la amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se întinde peste jumătate din feliile de pâine; se acoperă cu pâinea rămasă. Tăiați în diagonală fiecare sandviș în jumătate, creând patru triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Pentru a forma aripi, aranjați două triunghiuri cu puncte unul spre celălalt și crusta orientată spre exterior. Pentru fiecare corp de fluture, așezați un morcov între triunghiuri; introduceți două arpagic în umplutură pentru antene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Așezați o fâșie de morcov în centrul fiecărui triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
8
Așezați felii de măsline pe aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista