Sandvișuri cu ceai de ton
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în colecția dvs., Sandvișurile cu ceai cu ton ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 de calorii , 14 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, pâine multicereală, condimente lămâie-piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , care este solid. Rețete similare sunt Sandvișurile cu ceai cu ton deschis și tartinat de fasole albă , Sandvișurile cu ceai și Sandvișurile cu ceai .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați tonul, maioneza și lămâie-piper.
Întindeți 1 lingură de brânză de capră pe fiecare felie de pâine.
Ungeți două felii cu amestec de ton; deasupra cu frunze de busuioc și pâine rămasă.
Tăiați în jumătate sau în formele dorite.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sandwich-ul cu ceai funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV ONEHOPE Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![NV ONEHOPE Brut]()
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.