Sandvișuri Cu Brânză Albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Blue Cheesesteak. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1240 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Trei Sandvișuri Cu Brânză, Sandvișuri Cu Brânză, și Sandvișuri Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapă; gatiti, amestecand ocazional, 10-12 minute sau pana se rumenesc.
Adăugați oțet, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gatiti 1 minut mai mult sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați brânza, maioneza și restul de 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță rămasă de sare și 1/2 linguriță rămasă de piper.
Puneți friptura pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți timp de 8 - 10 minute rotind o dată pentru mediu rar sau până la coacerea dorită.
Transferați friptura pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Periați ușor părțile tăiate ale rulourilor cu restul de 2 linguri de ulei.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Gatiti 1-2 minute sau pana devin aurii.
Felie subțire friptură peste cereale pe diagonală. Împărțiți friptura între jumătățile inferioare ale rulourilor; acoperiți fiecare cu o pătrime din ceapă.
Întindeți părțile tăiate ale blaturilor de baghetă cu amestec de brânză; așezați deasupra cepei.