Sandvișuri Clasice De Înghețată
Sandvișurile clasice de înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 697 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 303 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 9-cu tigaie de 13 inci cu hârtie pergament, permițând hârtiei să depășească părțile laterale. Apăsați înghețată în tigaie și top neted. Se îngheață până se solidifică, cel puțin o oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Cerneti faina, cacao si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte.
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu atașament cu palete, zahăr cremă cu unt la viteză medie până se combină și ușor luminat, aproximativ 1 minut.
Se amestecă gălbenușurile și apoi vanilia.
Se amestecă în amestec uscat până se combină. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și bateți fiecare bucată într-un pătrat de 5 inci, înfășurați cu folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată și lucrând cu o bucată de aluat la un moment dat, rulați aluatul într-un dreptunghi de 8 inci pe 12 inci. De-a lungul laturii lungi, folosiți rigla pentru a tăia în lungimi de 2 inci (ar trebui să aveți 6 bucăți).
Tăiați fiecare lungime în jumătate, creând 12 cookie-uri de 4x2 inci. Folosiți o spatulă plată pentru a plasa fursecurile pe tigăile pregătite. Folosind vârful ascuțit al unui termometru, introduceți aproximativ 15 găuri în fursecuri.
Coaceți până când prăjiturile sunt ferme, aproximativ 10-12 minute, rotind tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii. Se răcește complet.
Scoateți înghețata din tigaie și tăiați marginile pentru a face un dreptunghi îngrijit. Folosind aceeași tehnică ca și cu aluatul, tăiați înghețata în dreptunghiuri de 12 4 pe 2 inci. Sandwich inghetata cu cookie-uri. Înfășurați și păstrați peste noapte pentru a se înmuia sau serviți imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.